Nieuws

Introductie

Geplaatst door Tatiana Gabriel Antonio op

Welkom bij Tatiana's Jewelry, waar we een prachtige collectie unieke sieraden en accessoires met Afrikaanse print aanbieden. Onze sieraden zijn handgemaakt en geïnspireerd op de diverse culturen en motieven van het Afrikaanse continent. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over sieraden met Afrikaanse print, waarom ze zo populair zijn en hoe je ze het beste kunt dragen. Ook zullen we bespreken waar je op moet letten bij het kopen van deze sieraden, zodat je een verantwoorde aankoop kunt doen.   Wat zijn sieraden met Afrikaanse print? Sieraden met Afrikaanse print zijn accessoires zoals armbanden, oorbellen en kettingen met typisch...

Meer lezen →

Satijnen bonnets

Geplaatst door Tatiana Gabriel Antonio op

Satijnen bonnets

Ook klaar met warrig, droog en gebroken haar?
Met de satijnen bonnets of terwijl satijnen slaapmuts wordt je elke dag wakker met fris haar.
De slaapmuts is universeel en geschikt voor ieder haartype.

Je hebt je waarschijnlijk vaak afgevraagd waarom mensen satijnen bonnets of terwijl satijnen slaapmuts gebruiken voor het haar. Ik zal je vertellen wat een satijnen bonnet/slaapmuts kan doen voor je mooie natuurlijke haar. 

Satijnen mutsen/ slaapmutsen zijn geweldig in het beschermen van je haar tegen ruwe katoenen kussenslopen en dekens. Katoen kan heel schadelijk zijn voor de hoofdhuid en haar, het kan ook leiden tot breuk, droog haar en kroezen. Satijnen bonnets/slaapmuts helpen ook bij het vasthouden van natuurlijke vocht en oliën in de hoofdhuid. Het zorgt ervoor dat je haar gezonder blijft en dat alle moisture die je jouw haar hebt gegeven erin blijft. Dus geen droog haar als je wakker wordt van een goede nachtrust. Klik hier en bestel Bonnets – Tatiana's Jewelry (tatianas-jewelry.com)

Meer lezen →